Translate this page

Ο επίγειος παράδεισος κοστίζει 8,8 εκατ. ευρώ!

Ένας επίγειος παράδεισος κρύβεται σε μια έκταση 186 στρεμμάτων στο νησί Wakaya των Φίτζι και σε λίγες βδομάδες βγαίνει στο «σφυρί». Πρόκειται για ένα οικόπεδο, το όποιο πέρα από μια πολυτελή κατοικία, φιλοξενεί μέχρι και δάσος!

Ονομάζεται «Rai Ki Wai» που σημαίνει ...«Θέα πάνω από τη θάλασσα» και η τιμή που θα πιάσει στη δημοπρασία εκτιμάται στα 12 εκατ. δολάρια, ήτοι περίπου 8,8 εκατ. ευρώ!

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης πέρα από την πολυτέλεια και τις ανέσεις, θα έχει και την αποκλειστικότητα να κατέχει μόλις μία από τα συνολικά 7 κατοικίες του νησιού.

Το «Rai Ki Wai» δεσπόζει στο ψηλότερο σημείο του νησιού, προσφέροντας μια μοναδική θέα προς το νότιο Ειρηνικό ωκεανό. Περιλαμβάνει 7 μεμονωμένα κτίσματα για τους φιλοξενούμενους και φυσικά κάθε άνεση που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί: πισίνα, σπα, τεράστια υπνοδωμάτια, και πλήθος από βεράντες με μοναδική θέα.

Η μέχρι σήμερα ιδιοκτήτρια Giselle Fernandez χαρακτήρισε το νησί σαν μια «όαση» για την οικογένειά της. Η Αμερικανίδα, εξήγησε πως ο λόγος που το πουλάει μετά από 11 χρόνια είναι πως καθώς τα χρόνια περνούν και οι ζωή της οικογένειας αλλάζει, δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να επισκέπτονται το νησί.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τον Οίκο Concierge Auctions στις 3 Οκτωβρίου.




















Print Friendly and PDF

Traveling together