Translate this page

Οι δέκα πιο σέξι πόλεις του κόσμου

Ψάχνετε για έναν ερωτικό προορισμό για το επόμενο ταξίδι σας; Μια πόλη για να ζήσετε τον έρωτα σας ή για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό;

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Skyscanner.com παρουσιάζει τις 10 πιο σέξι πόλεις του κόσμου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ...επιλέξτε αυτή που σας γοητεύει περισσότερο!

1. Πάφος, Κύπρος

Ο ερωτισμός ήταν κάτι γνωστό στην αρχαία Ελλάδα. Πολύ πριν από τη Beyoncé ή ακόμα και της Μέριλιν Μονρόε, υπήρχε η θεά Αφροδίτη, η οποία, σύμφωνα με το μύθο, ήταν πράγματι πανέμορφη. Η εντυπωσιακή θεά συνάντησε τον μετέπειτα σύζυγο της, Άδωνι, στην Πάφο, αλλά ο γάμος τους δν είχε καλή κατάληξη. Παρόλα αυτά μπορείτε να αναβιώσετε τη στιγμή της συνάντησης τους, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, στα Λουτρά του Άδωνι, το δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο της Πάφου.

2. Μάλια, Ελλάδα

Ένας sexy προορισμός που απέχει μια οικονομική πτήση μακριά σας, είναι τα Μάλια στην Κρήτη. Μπορεί η αρχαία Ελλάδα να είχε ηλιοκαμένους θεούς και θεές με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, εδώ όμως, στο διαβόητο σύγχρονο θέρετρο της Κρήτης θα βρείτε πολλούς χαρούμενους παραθεριστές. Μπορεί το επίπεδο της σεξουαλικότητας να εξαρτάται από το πόσο ποτά έχει καταναλώσει ο καθένας, παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να βρείτε εδώ τον έτερον σας ήμισυ.

3. Churin, Περού

Στο Περού υπάρχει εδώ και καιρό μια φυσική εναλλακτική λύση στο viagra. η περουβιανή ρίζα Maca. Λέγεται πώς αυξάνει τη λίμπιντο και την ενέργεια και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Η ρίζα, που μοιάζει με ραπανάκι, συλλέγεται και ξηραίνεται και μετά την κατανάλωση της ενισχύει τον ανδρισμό. Μάλιστα η δύναμη του λέγεται ότι κρατά έως και επτά χρόνια. Στην πόλη της Churin, διοργανώνεται το ετήσιο φεστιβάλ Maca, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες καταναλώνουν μπισκότα, κέικ, ακόμα και πατατάκια, που φτιάχνονται από το μαγικό φυτό.

4. Jeju, Νότια Κορέα

Η loveland είναι ένα υπαίθριο πάρκο με γλυπτά, που βρίσκεται στο νησί Jeju, κοντά στο νότιο άκρο της Χερσονήσου της Κορέας και περιλαμβάνει περισσότερα από 140 γλυπτά που απεικονίζουν ανθρώπους σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις. Το νησί είναι απ καιρό ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος για τους ερωτευμένους Κορεάτες.

5. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Πολύ πριν η Carrie ξεκινήσει να μοιράζεται τα μυστικά της ερωτικής της ζωής με το κοινό της, το μόνο που επιθυμούσε μια κοπέλα από τη Νέα Υόρκη ήταν ένα διαμάντι από τον οίκο Tiffany. Και μετά ήρθε στη ζωή μας η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Sex and the City και ξαφνικά η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ γέμισε με ρομαντικούς εργένηδες. Οι λάτρεις της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα σημεία που γυρίστηκε και ποιος ξέρει, ίσως γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους.

6. Taganga, Κολομβία

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του 2010, η Κολομβία έχει το χαμηλότερο ποσοστό γάμων στον κόσμο και, συνεπώς, το μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων ανθρώπων στον πλανήτη. Έτσι λοιπόν, αν ψάχνετε για ταίρι κατευθυνθείτε στην τροπική ακτή αυτής της χώρας της Καραϊβικής, με τις εντυπωσιακές παραλίες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Playa Grande στην Taganga.

7. Camboriu, Βραζιλία

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες προ των πυλών, η Βραζιλία είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά υπάρχουν καλύτεροι λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος τη χώρα από τα αθλήματα. Ξεχάστε την Copacabana και επιλέξτε την Camboriu, που είναι η απάντηση της Νότιας Αμερικής στην Ίμπιζα. Σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο συγκεντρώνεται η νεολαία της χώρας σε ένα πάρτι που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Αν η Βραζιλία σας φαίνεται πολύ μακριά, υπάρχει πάντα η αυθεντική Ίμπιζα.

8. Ίμπιζα, Ισπανία

Εάν οι πλούσιες κυρίες με τα εντυπωσιακά ρούχα και οι τολμηροί γοητευτικοί κύριοι είναι του γούστου σας, τότε πρέπει να πάτε στην Ίμπιζα. Εδώ θα δείτε άντρες με λευκά κοστούμια και γυναίκες με μακριά φορέματα να λικνίζονται με ένα μοχίτο στο χέρι, ενώ η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Το Σαν Αντόνιο μοιάζει με βρετανική πόλη, με ζεστό καιρό. Όλα εδώ είναι σέξι.

9. Παρίσι, Γαλλία

Ποια άλλη πόλη θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι τόσο σέξι, όσο το Παρίσι; Υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο, στο οποίο θα ονειρευόσασταν να πάτε για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο; Η πόλη του έρωτα και των παράνομων σχέσεων, έχει υπάρξει το ρομαντικό σκηνικό για την Audrey Hepburn στην ταινία "Paris When It Sizzles", αλλά και για τον Mathieu Kassovitz στην "Αμελί". Φυσικά το Παρίσι από μόνο του είναι ένα σούπερ - σέξι αστέρι.

10 . Εδιμβούργο, Σκωτία

Το Εδιμβούργο είναι σέξι. Όχι μόνο επειδή οι άνδρες είναι όμορφοι, και όχι απλώς γιατί έχουν μια τρομερή γοητεία, αλλά επειδή δεν έχετε δει τίποτα αν δεν δείτε έναν άντρα να φορά κιλτ.

Print Friendly and PDF

Traveling together