Translate this page

Σε ποια μέρη ταξιδεύουν μόνο αντροπαρέες

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τους ρομαντικούς προορισμούς, μιας και παρακάτω θα δούμε μέρη που απευθύνονται αποκλειστικά σε αντροπαρέες και μπορούν να προσφέρουν αξέχαστες διακοπές..... Φυσικά και τα εν λόγω μέρη μπορείτε να τα επισκεφθείτε με τον έτερόν σας ήμισυ, όμως θα χάσετε τις έξτρα απολαύσεις που θα είχατε αν ταξιδεύατε παρέα με τους κολλητούς σας.

Δείτε λοιπόν, σε περίπτωση που οι φίλοι σας αποφασίσουν να κάνουν μια εκδρομή, πού μπορείτε να πάτε για να ζήσετε τις εμπειρίες της ζωής σας!


Μαϊάμι


Ο τέλειος καιρός, τα κοσμοπολίτικα πάρτι και οι πανέμορφες παρουσίες κάνουν αυτήν την πόλη έναν από τους απόλυτους αντρικούς προορισμούς, παρά τις απαγορευτικές τιμές!


Μόσχα


Μια πόλη με πολλά αξιοθέατα, δρόμους γεμάτους κόσμο και αιθέριες χορεύτριες που κόβουν την ανάσα.


Μόναχο


Το φεστιβάλ μπύρας Oktoberfest κάνει το Μόναχο έναν ιδανικό ανδρικό προορισμό, καθώς προσφέρει, πέρα από την άφθονη κατανάλωση ζύθου, και κρεατοφαγία, με εκλεκτές λιχουδιές.


Μόντρεαλ
 

Νυχτερινά μαγαζιά, φεστιβάλ και ανοιχτοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτήν την πόλη! Μάλιστα οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο ανοιχτοί, που επιτρέπουν στους θαμώνες των strip clubs να αγγίζουν τις κοπέλες που χορεύουν.


Ρίο ντε Τζανέιρο


Εντυπωσιακές γυναίκες, καλοκαιρινό κλίμα, και κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.


Άμστερνταμ


Η ολλανδική πρωτεύουσα είναι γνωστή για τη γειτονιά των «Κόκκινων Φαναριών», ή αλλιώς Red Light District, τα «coffee shops» και τα μπαρ δίπλα στα κανάλια.


Ίμπιζα


Ο υπέρτατος παγκόσμιος προορισμός κάθε clubber! Είτε στις όμορφες παραλίες, είτε στα dance floors, οι όμορφες γυναικείες παρουσίες είναι παντού.


Λας Βέγκας


Μέκκα του τζόγου και της αμαρτίας, με τεράστια νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και καuτά strip clubs.
Print Friendly and PDF

Traveling together