Translate this page

Τα πιο ακριβά πακέτα διακοπών στον κόσμο

Δεν είναι λίγοι οι πλούσιοι αυτού του κόσμου που επιλέγουν για τις διακοπές τους πανάκριβα γιοτ με τα οποία μπορούν να πηγαίνουν σε μέρη, όπου δε μπορεί να τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι.

Άλλοι προτιμούν την.... ιδιωτική μετακίνηση με πανάκριβα τζετ, τα οποία είτε τους ανήκουν, ή απλά τα νοικιάζουν έναντι μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, ανάλογα με τον προορισμό τους.

Ποια είναι όμως άραγε τα ακριβότερα πακέτα διακοπών που μπορεί να βρει κανείς;

Η φθηνότερη επιλογή στη λίστα που ακολουθεί θα σας στοιχίσει 26.696 ευρώ και η ακριβότερη… κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα πιο ακριβά πακέτα διακοπών στον κόσμο, σύμφωνα με άρθρο της Roshina Jowaheer για το AOL Travel.

1. Ο γύρος του κόσμου με 57.045 ευρώ


Γνωρίστε τις επτά ηπείρους πληρώνοντας μόλις… 57.045 ευρώ το άτομο! Με το πακέτο «The Big 7 on 7 holiday» θα γνωρίσετε την Αφρική, την Ανταρκτική, την Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Απευθύνετε σε περιπετειώδεις τύπους, που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και πολυτελή διαμονή.

2. Τα πιο φωτογενή μέρη του πλανήτη με 87.388 ευρώ


Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, που έχουν παραφουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ο φωτογραφικός εξοπλισμός. Θα απολαύσετε τη μαγεία του Γκραν Κάνυον στις ΗΠΑ, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο και το Έβερεστ, μεταξύ άλλων.


3. Ταξίδι στην άγρια Φύση έναντι… 1.212.520 ευρώ!


Θα περάσετε 111 μέρες αναζητώντας 18 είδη που απειλούνται με εξαφάνιση σε 12 προορισμούς. Φυσικά θα ταξιδεύετε πρώτη θέση, ενώ η διαμονή σας θα είναι στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Κι όσο για την τιμή… μη σας φαίνεται υπερβολική! Η προσφορά ισχύει για δύο άτομα!

Τρέξτε να προλάβετε…


4. Γαστρονομικό ταξίδι σε όλα τα εστιατόρια με 3 αστέρια Michelin με 220.899 ευρώ


Για ουρανίσκους που θέλουν να γεύονται μόνο τα καλύτερα και πιο εκλεκτά υλικά.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να δοκιμάζατε τις δημιουργίες 107 διεθνώς αναγνωρισμένων εστιατορίων και σεφ που έχουν βραβευτεί όχι με ένα, ούτε δύο, αλλά με τρία αστέρια Michelin;

Θα ταξιδέψετε σε 12 χώρες, από τις ΗΠΑ, μέχρι την Ευρώπη και την Κίνα.

5. Αφρικανικό σαφάρι με ιδιωτικό τζετ με 64.164 ευρώ


Ένα μαγευτικό ταξίδι σε επτά χώρες, μέσα σε 19 ημέρες για μόλις… 64.164 ευρώ! Από τις αρχαίες εκκλησίες της Αντίς Αμπέμπα, στα όρη των γοριλών στο δάσος Bwindi, το Εθνικό Πάρκο Serengeti και τους καταρράκτες της Βικτώριας.

6. Κοιμηθείτε στα καλύτερα ξενοδοχεία με 435.730 ευρώ


Αν ονειρευόσασταν από πάντα να περάσετε μια νύχτα στη βασιλική σουίτα του Burj Al Arab ή στο Palms Casino Resort’s Two Story Sky Villa… μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, αρκεί να μπορείτε να διαθέσετε 435.730 ευρώ!

Σε αυτήν την τιμή μπορείτε να κοιμηθείτε σε δέκα από τις υπερπολυτελείς σουίτες των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου, ταξιδεύοντας σε αυτά μέσα σε 21 μέρες.


7. Γνωρίστε την περιπέτεια και την πολυτέλεια του Μπουτάν με ιδιωτικό τζετ με 79.742 ευρώ


Πετάξτε είτε με ένα Cessna Citation light jet είτε με ένα Gulfstream G450 και γνωρίστε τη μαγεία του Βασιλείου του Μπουτάν. Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή για τέσσερα βράδια στην Paro και τρεις νύχτες στην Punakha.


8. Βασιλικό τουρ στην Αυστραλία με 413.883 ευρώ


Με το βασιλικό πακέτο «Royal Tour» θα γνωρίσετε τις καλύτερες περιοχές της Αυστραλίας… σαν άλλοι γαλαζοαίματοι.


9. Γνωρίστε τον κόσμο επάνω σε ράγες με 26.696 ευρώ


Ο γύρος του κόσμου με τρένο σε 53 ημέρες ξεκινά από το Λονδίνο, συνεχίζεται στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Ρωσία και ξανά πίσω στην Ευρώπη.


10. Θαυμάστε 962 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο με 1.201.000 ευρώ


Το ταξίδι αυτό γίνεται σε διάρκεια δύο χρόνων και σας μεταφέρει σε 962 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς ανά τον κόσμο. Από την αρχαία πόλη του Μεξικό, στο Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, την Πέτρα της Ιορδανίας κ.ά.
Print Friendly and PDF

Traveling together