Translate this page

Επτά συναρπαστικές δραστηριότητες εν πλω

Όσοι έχουν δοκιμάσει να κάνουν διακοπές με κρουαζιερόπλοιο, ταξιδεύοντας για ώρες ατελείωτες από τον ένα προορισμό στον άλλο γνωρίζουν, ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Οι ώρες που περνά κανείς εν πλω δε ...
σημαίνει ότι δε μπορούν να είναι το ίδιο συναρπαστικές με αυτές που ζει στη στεριά.

Μάλιστα, πολλές φορές είναι ακόμη πιο συναρπαστικές.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας, έχουν βαλθεί να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες, για όσο διάστημα είναι αναμμένες οι μηχανές…

Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, που δημοσιεύτηκαν στη στήλη Travel της ιστοσελίδας aol.co.uk που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε: να βγω από το κρουαζιερόπλοιο όταν πιάσει στεριά ή μήπως να μείνω μέσα;




Πιείτε ένα ποτό σε ένα… παγωμένο μπαρ


Βάλτε ό,τι πιο ζεστό έχετε στη βαλίτσα σας και απολαύστε το ποτό σας στο Enniskillin/SVEDKA Ice Bar του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Getaway. Η θερμοκρασία σε αυτό διατηρείται σταθερά στους μείον 8 βαθμούς Κελσίου.




Προσφέρετε στον εαυτό σας μια ασυνήθιστη θεραπεία περιποίησης


Μπορεί τα «σπα εν πλω» να μην είναι ασυνήθιστα πια, ωστόσο η εταιρεία Carnival έχει προχωρήσει την εμπειρία λίγο παραπέρα από ένα απλό μασάζ σώματος ή προσώπου. Το Cloud 9 Spa προσφέρει θεραπείες όπως λεύκανση δοντιών, μείωση της κυτταρίτιδας, θεραπεία του παχέος εντέρου αλλά και βελονισμό.



Ανεβείτε σε συγκρουόμενα


Η Royal Caribbean δημιούργησε ένα μικρό λούνα παρκ μέσα στο κρουαζιερόπλοιο. Μπορείτε να περάσετε ανέμελες ώρες και να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια, επάνω στα συγκρουόμενα στο χώρο SeaPlex, υπό τις μουσικές μελωδίες που επιλέγει ο DJ.



Κάντε βόλτα σε μια γκαλερί


Κάθε πλοίο της Holland America Line διαθέτει μια τεράστια συλλογή με έργα τέχνης, συνολικής αξίας περίπου 2 – 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι επιβαίνοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ειδικές ξεναγήσεις, συνεντεύξεις με καλλιτέχνες κ.ά.



Θαυμάστε έργα τέχνης παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών


Στο πλοίο Silver Shadow της Silversea Cruises μπορείτε να θαυμάσετε μια αποκλειστική συλλογή έργων τέχνης καλλιτεχνών, όπως οι Μαρκ Σαγκάλ, Πάμπλο Πικάσο και Χοάν Μιρό, σε συνεργασία με την γκαλερί Andrew Weiss.


Οδηγήστε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Formula 1


Εντάξει, ίσως να μην μπορείτε να το οδηγήσετε πραγματικά ανάμεσα στα καταστρώματα, αλλά να δοκιμάσετε τις οδηγικές σας ικανότητες σε τελευταίας τεχνολογίας προσομοιωτές Formula 1, που βρίσκονται στα πλοία της MSC Cruises.


Απολαύστε την καλύτερη θέα… στον ωκεανό


Όσοι ταξιδεύουν με την Royal Caribbean International θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία… ανάβασης σε ύψος 90 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα σε ειδική κάψουλα, προκειμένου να απολαύσουν την καλύτερη θέα στον ωκεανό.
Print Friendly and PDF

Traveling together