Translate this page

Τρία ξενοδοχεία στα οποία δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε

Ultra exclusive προορισμοί πέντε αστέρων... και βάλε!

Υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία στον κόσμο στα οποία δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε, ακόμη κι αν... αλλάξει η τύχη σας και κερδίσετε το λαχείο!

Κι αυτό, γιατί τα ultra exclusive θέρετρα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω δέχονται επισκέπτες μόνο κατόπιν ειδικής προσκλήσεως!


1. Crockfords, Σιγκαπούρη


Το ξενοδοχείο Crockfords Tower βρίσκεται στο νησί Sentosa και απευθύνεται μόνο στους ζάπλουτους, με τους επισκέπτες του να απαιτείται να επιδεικνύουν ειδική πρόσκληση για τη διανυκτέρευσή τους εκεί.


Η πρακτική «invite only» δεν είναι γνωστή στην πλειοψηφία των ταξιδιωτών, είναι όμως ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούν τα high end θέρετρα, προκειμένου να περιορίζουν το κοινό τους σε... δισεκατομμυριούχους, A-list ηθοποιούς και άλλους σελέμπριτις, με... απύθμενο πλούτο ή υψηλό status.


Κάθε βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επισκέπτες, με τον τελευταίο όροφο να προσφέρει απίθανη, πανοραμική θέα.

Η διανυκτέρευση σε μια βίλα στοιχίζει 9.000 δολάρια, ενώ οι deluxe σουίτες –η χαμηλότερη προσφερόμενη κατηγορία καταλύματος– στοιχίζουν από 1.250 δολάρια τη βραδιά.




2. Ladera Resort, Καραϊβική


Ο παράδεισος της Καραϊβικής έχει τον δικό του, αποκλειστικό παράδεισο, στο νησάκι St Lucia. Το πολυτελέστατο θέρετρο Ladera Resort διαθέτει δύο φανταστικές βίλες, αποκλειστικά για χρήση από διασημότητες και εκλεκτούς προσκεκλημένους.


Αν δεν τις προτιμήσει κανείς, οι βίλες μένουν άδειες, αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της MailOnline.


Η πιο ακριβή κοστολογείται στα 2.200 δολάρια τη βραδιά, χωρίς τους φόρους και τα έξοδα υπηρεσιών (επιπλέον 20%).




3. Laucala Island Resort, Φίτζι 


Οι εκλεκτοί επισκέπτες στο πολυτελές θέρετρο Laucala Island Resort στα Φίτζι χρειάζεται να έχουν ειδική έγκριση διαμονής, αν θέλουν να νοικιάσουν την ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, έναντι 44.000 δολαρίων τη βραδιά.

Η τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνει τους φόρους, ενώ η μίνιμουμ διάρκεια ενοικίασης είναι τέσσερις διανυκτερεύσεις.
Print Friendly and PDF

Traveling together