Translate this page

Αυτές είναι οι 5 πιο ενοχλητικές ταξιδιωτικές συνήθειες


Φυσικά ένα πράγμα θα μπορούσε να είναι στην πρώτη θέση...

Δημοσιεύθηκε μία λίστα με τα πράγματα που ενοχλούν περισσότερο τους ταξιδιώτες και δεν θα μαντέψετε ποτέ .....ποιο βρίσκεται στην κορυφή.

Βασικά, σίγουρα θα το μαντέψετε, αφού είναι τα selfie stick. Η έρευνα, την οποία διεξήγαγε το site Miss Travel, επιβεβαιώνει ότι παρόλο που αυτό το αξεσουάρ του iPhone είναι πάρα πολύ δημοφιλές, πολλοί ταξιδιώτες μισούν να το έχουν στο οπτικό τους πεδίο. (Και δεν είναι μόνοι τους. Πολλά αεροδρόμια, σταθμοί τρένων, πάρκα ψυχαγωγίας και μουσεία έχουν απαγορεύσει τη χρήση τους. Ακόμα και ο Πάπας τα μισεί.)

Αλλά δεν είναι το μοναδικό πράγμα που σπάει τα νεύρα στους ανθρώπους. Φαίνεται πως και άλλα τεχνολογικά αντικείμενα ενοχλούν τους ταξιδιώτες φέτος. Ισχυρίζονται μάλιστα ότι η παρουσία της τεχνολογίας και των social media στερούν κάτι από τη συνολική εμπειρία.

Τι άλλο μπορεί να τους οδηγήσει στην τρέλα; Σύμφωνα με πάνω από 58.000 απαντήσεις, αυτά είναι τα πράγματα που τους ενοχλούν περισσότερο:


1. Τα selfie stick

2. Το να καταλαμβάνουν οι άλλοι όλο τον χώρο στα ντουλαπάκια του αεροπλάνου

3. Να βγάζει κάποιος φωτογραφίες με το iPad

4. Η απόσπαση της προσοχής λόγω των social media

5. Το φαγητό που μυρίζει στα αεροπλάνα


Το συμπέρασμα: Εάν δεν θέλετε να σας μισήσουν οι συνταξιδιώτες σας, βγάλτε τις selfie σας με τον παραδοσιακό τρόπο, με το χέρι σας δηλαδή. Και ποτέ, μα ποτέ, μην φέρετε ένα σάντουιτς με τόνο μέσα στο αεροπλάνο.
Print Friendly and PDF

Traveling together