Translate this page

Διάσημες παραλίες γυμνιστών! Τα μαγιώ εδώ περισσεύουν....

Είστε φαν του "αθλήματος" και δεν ξέρετε σε ποια παραλία να πάτε? Τότε αυτή η ανάρτηση είναι για σας! 10 "γυμνές" παραλίες για να διαλέξετε την πιο coolαριστή και νιώσετε όπως ο Αδάμ και η Εύα, όμως χωρίς το φύλλο συκής...




1. Leucate Plage, Γαλλία

Η υπέροχη αυτή παραλία γυμνιστών είναι μια κλασική μεσογειακή παραλία: ψιλή χρυσή άμμος και ήρεμα καταγάλανα νερά.

2. Playa Es Pregons Gran, Νησιά Balearic, Ισπανία


Στη νότια ακτή της Μαγιόρκα, άλλη μια μεσογειακή παραλία με χρυσή άμμο και διάφανη θάλασσα που θυμίζει περισσότερο Καραϊβική.


3. Haulover Beach, Φλόριντα, ΗΠΑ

Με υπέροχο καιρό το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και πολύ κοντά στο Μαϊάμι, η παραλία Haulover δέχεται πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Το κομμάτι της παραλίας που προορίζεται για γυμνιστές είναι περίπου 800 μέτρα και διαθέτει δικούς της ναυαγοσώστες.

4.Vera Playa, Ισπανία

Η παραλία αυτή της Almeria, αποτελεί την πρωτεύουσα της Ισπανίας όσον αφορά τον γυμνισμό. Μεγάλη και αμμώδης, διαθέτει μέχρι και καταλύματα γυμνιστών! Η περιοχή αυτή έχει θερμό και ξηρό κλίμα κι έτσι η σεζόν διαρκεί σχεδόν όλο το χρόνο.

5. Banana Beach, Σκιάθος, Ελλάδα


Αποτελείται από τρεις υπέροχες αμμουδερές παραλίες που πήραν το όνομά τους "Μπανάνα" γιατί έχουν κίτρινη άμμο και καμπυλωτό σχήμα. Η μικρή Μπανάνα μάλιστα, αποκαλείται συχνά η πιο coolαριστή παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα.

6. Valalta, Κροατία

Η παραλία βρίσκεται στη χερσόνησο της Ίστριας, έχει μήκος 2 μίλια και διαθέτει ένα από τα καλύτερα κάμπινγκ γυμνιστών.

7. Playa de Maspalomas, Κανάρια Νησιά



Η παραλία Maspalomas πλαισιώνεται από στέμματα αμμόλοφων που κάνουν το τοπίο να μοιάζει με τη Σαχάρα. Έχει 3χλμ. μήκος και 1χλμ βάθος!

8. Euronat, Γαλλία

Η νοτιο-δυτική ακτή της Γαλλίας, η πλευρά δηλαδή που βλέπει στον Ατλαντικό Ωκεανό, είναι σχεδόν μια απέραντη παραλία γυμνιστών που εκτείνεται για πάνω από 100 μίλια από τη Biarritz έως τη Gironde.

9. Παραλία Πλακιάς, Κρήτη, Ελλάδα


Η υπέροχη παραλία του Πλακιά βρίσκεται στη νοτιο-δυτική Κρήτη. Ένα τοπίο που συνδυάζει αρμονικά βουνό, βράχια, χρυσή άμμο και ήρεμα κρυστάλλινα νερά. Το τελευταίο κομμάτι της παραλίας είναι η περιοχή των γυμνιστών.

10. Les Grottes Plage, Γαλλία

Η παραλία βρίσκεται στο νησί Ile du Levant της Μεσογείου, που θεωρείται η γενέτειρα του γυμνισμού στη Γαλλία. Το νησί είναι γεμάτο από μικρά ξενοδοχεία και ξενώνες γυμνιστών. Ο γυμνισμός επιτρέπεται σχεδόν παντού στο νησί εκτός από το λιμάνι και τις στρατιωτικές περιοχές.

Print Friendly and PDF

Traveling together