Translate this page

Το ξενοδοχείο που θυμίζει… γιγάντιο ντόνατ! Δείτε 13 φωτογραφίες

Πιστή στην εικόνα της αναδυόμενης παγκόσμιας υπερδύναμης, η Κίνα επιδεικνύει τον πλούτο της με αυξανόμενο αριθμό εντυπωσιακών κτηρίων. 

Το εικονιζόμενο ίσως είναι το πιο εντυπωσιακό: το 27 ορόφων.... Sheraton Huzhou Hot Spring Resort σκίζει τον ουρανό της Huzhou, κοντά στη Σαγκάη και έχει το σχήμα πέταλου ή… ντόνατ.

Χτισμένο στις όχθες της λίμνης Taihu και προσφέροντας 321 δωμάτια- ανάμεσά τους 44 σουίτες και 39 βίλες- αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη νέα κινεζική τάξη της αφθονίας.

Στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο καυχιέται πως οι επισκέπτες μπορούν να δουν κάποιες από τις καλύτερες ατραξιόν της περιοχής αλλά και «ανθρώπους που μετράνε».

Σε μικρή απόσταση από τον Τροπικό του Καρκίνου, η Huzhou έχει υποτροπικό υγρό κλίμα και μέση θερμοκρασία 12,2- 16,1 βαθμούς Κελσίου.

Γνωστή ως «Η πόλη του μεταξιού», η αρχαία μητρόπολη βρίσκεται στη νότια όχθη της λίμνης Taihu στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Zheijang. Θεωρείται γενέτειρα της φημισμένης κουλτούρας του τσαγιού της Άπω Ανατολής.

Παρότι το ξενοδοχείο, σχεδιασμένο από τον Κινέζο αρχιτέκτονα Ma Yanson, μοιάζει να επιπλέει, οι δύο κάτω πλευρές του συναντώνται σε δύο υπόγεια επίπεδα. Διαθέτει τρία εστιατόρια με τοπική και διεθνή κουζίνα, δύο λάουντζ και συνεδριακές υποδομές συνολικού εμβαδού 2.200 τετραγωνικών μέτρων.

Το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ιδιωτικό μπαλκόνι, γραφείο με εργονομική καρέκλα, σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεόραση LCD ενώ οι σουίτες διαθέτουν μαρμάρινα μπάνια.

Το σπα του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένο με ατμόλουτρο, σάουνα και πισίνες υδροθεραπείας. Το γυμναστήριο διαθέτει εξοπλισμό με βάρη, αερόβια προγράμματα και θεραπείες μασάζ.

Υπάρχουν και υποδομές για ζευγάρια που επιθυμούν να γιορτάσουν στο ξενοδοχείο το γάμο τους: ένα ιδιωτικό νησί 1600 τετραγωνικών μέτρων και συντονιστή γάμου ο οποίος αναλαμβάνει την ομαλή εξέλιξη των εκδηλώσεων.

Για όσους θέλουν να δουν τα αξιοθέατα της πόλης- που έχει ηλικία 2.300 ετών- υπάρχει η Feiying Ta Pagoda του 8ου αιώνα, ο Ναός Iron Buddha του 14ου αιώνα και το Μουσείο Anji Bambbo με περισσότερα από 300 εκθέματα από τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν την ιστορία και την κουλτούρα του μπαμπού.

Για τους λάτρεις της φύσης υπάρχει το Mogan Mountain, ένα από τα καλύτερα θερινά θέρετρα στην Κίνα.

Κατασκευασμένο μέσα σε άγρια μπαμπού, πηγές και καταρράκτες, διαθέτει 200 βίλες που αντιπροσωπεύουν πολλά αρχιτεκτονικά στυλ από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη φύση και στη λίμνη Taihu. Είναι η Τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Κίνας με 
περισσότερα από 90 νησιά.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τους λάτρεις του γκολφ που μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ στο Huzhou Hot Springs Golf Club, το νούμερο 1 γήπεδο γκολφ σε όλη τη χώρα.

Τα δωμάτια στο Sheraton Huzhou κοστίζουν από 330 ευρώ τη βραδιά.
















Print Friendly and PDF

Traveling together