Translate this page

Οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το 2015

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Air New Zealand....

Η νέα έρευνα της ιστοσελίδας αξιολόγησης ασφάλειας, AirlineRatings.com, ανέδειξε την κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Την πρώτη θέση για το 2015 κατέκτησε η Air New Zealand, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την φήμη ως πρωτοπόρος του κλάδου, ενώ φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που η αεροπορική εταιρεία ονομάστηκε “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”.

Η AirlineRatings ανακοίνωσε ότι η Air New Zealand τιμήθηκε για τις βραβευμένες καινοτομίες της εν πτήσει, τις υψηλές οικονομικές της επιδόσεις, την ασφάλεια και την ικανότητα του προσωπικού της.

Η 75 ετών αεροπορική εταιρεία εγκωμιάστηκε επίσης για την δέσμευση της για έναν νέο, τεχνολογικά προηγμένο στόλο και την οικολογική πολιτική της.

Παράλληλα, η Qantas κέρδισε το βραβείο “Best Domestic Service”, ενώ τιμήθηκε και για το catering, τα lounges και την ασφάλεια.

Η Etihad Airways κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Πρώτη θέση, η Cathay Pacific για την καλύτερη business class, η Thai Airways για την Καλύτερη Οικονομική Θέση, ενώ το βραβείο για την καλύτερη ψυχαγωγία εν πτήσει κέρδισε η Emirates.

Ακόμα, η Virgin Australia κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών για το εξαιρετικό προσωπικό της, ενώ τιμήθηκαν ακόμα οι εταιρείες χαμηλού κόστους. JetBlue, Norwegian  στην Ευρώπη και Kulula.com και Scoot στην Ασία.

Τέλος, οι εταιρείες Lan Chile, Etihad και EVA Air διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες του σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Οι κορυφαίες δέκα αεροπορικές εταιρείες της AirlineRatings.com για το 2015 είναι:

1. Air New Zealand
2. Etihad
3. Cathay Pacific
4. Qantas
5. Emirates
6. Singapore Airlines
7. EVA Air
8. Lufthansa
9. All Nippon Airways
10. British Airways
Print Friendly and PDF

Traveling together