Translate this page

Διακοπές στο κρουαζιερόπλοιο των... οpγίων

Οι θέσεις έχουν ήδη συμπληρωθεί για το 2015 

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι κρουαζιέρες αποτελούν τις ιδανικές διακοπές για τους συνταξιούχους, ήρθε η ώρα όμως.... να αναθεωρήσετε! Η εταιρεία Baltic Swingers είναι ο λόγος που η άποψή σας για τις κρουαζιέρες δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, μιας και διοργανώνει ταξίδια από τη Στοκχόλμη προς το Άμστερνταμ για... ιδιαιτέρως παιχνιδιάρικα ζευγάρια. Όσοι επιθυμούν να κάνουν μια τέτοια κρουαζιέρα με το άλλο τους μισό πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών και φυσικά... έτοιμοι για όλα!

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρεία αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι προσφέρει την εμπειρία της εξερεύνησης των νερών της Βόρειας Ευρώπης με κρουαζιερόπλοια που ξεκινούν από τη Στοκχόλμη και φτάνουν στο Άμστερνταμ, ενώ κάνουν ενδιάμεσες στάσεις στα νορβηγικά φιόρδ. Στις κρουαζιέρες συμμετέχουν 320 όμορφα ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

Έτσι, οι επιβάτες μπορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας να εξερευνούν τη Βαλτική και τη νύχτα να απολαμβάνουν εpωτικά θεματικά πάρτι, σε ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού υπάρχουν και ποικίλες «εpωτικές δραστηριότητες» για τους συμμετέχοντες, όπως και προβολές εpωτικών ταινιών. Οι τιμές για τα πακέτα διακοπών στα πλοία της Baltic Swingers κυμαίνονται γύρω στα 7.000 ευρώ, αναλόγως με την καμπίνα, όμως πρέπει να γνωρίζετε πως οι θέσεις για όλο το 2015 έχουν κλείσει, οπότε αν ακόμα ενδιαφέρεστε... μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για το 2016.
Print Friendly and PDF

Traveling together