Translate this page

Το απόλυτο ξενοδοχείο, αποκλειστικά για νέους 25-35

Το City Hub είναι ένα νέο concept στο Άμστερνταμ.

Το City Hub αποτελεί το καινούργιο και πρωτότυπο ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ και αν θέλετε να το επισκεφτείτε, καλό θα είναι να προσέξετε.... την ηλικία σας πριν την κράτηση. Ο λόγος; Το εν λόγω ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στην Generation Y, δηλαδή σε άτομα ηλικίας 25-35 ετών. Στόχος είναι να προσεγγίσει τους τουρίστες που είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τον ψηφιακό τρόπο ζωής, δηλαδή τη νεολαία, που ζει συνδεδεμένη online 24 ώρες το 24ωρο.


Το ξενοδοχείο City Hub στεγάζεται σε μία παλιά βιομηχανική αποθήκη, ιδανικό μέρος για να προσφέρει ηρεμία και απομόνωση σε προσιτές τιμές. Διαθέτει 50 ιδιωτικές μονάδες ύπνου, που ονομάζονται hubs. Κάθε hub είναι εξοπλισμένο με ένα άνετο διπλό κρεβάτι, Wi-Fi, ατμοσφαιρικό φωτισμό και συστήματα ήχου, που οι ένοικοι μπορούν να διαμορφώσουν μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό τους.


Παράλληλα, κάθε hub έχει διαμορφωθεί σε σχήμα «L», ώστε το ξενοδοχείο να είναι σε θέση να φιλοξενεί όσο το δυνατόν περισσότερα δωμάτια μέσα στον διαθέσιμο χώρο του. Τα κρεβάτια είναι άνετα και ευρύχωρα, προσφέροντας πολύ περισσότερα από ένα απλό hostel. Ωστόσο, τα δωμάτια δεν περιλαμβάνουν ιδιωτικά μπάνια, τα οποία, αν και κοινόχρηστα, είναι πολύ περιποιημένα.


Οι ένοικοι του City Hub μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και φυσικά την υψηλή τεχνολογία στο ευρύχωρο σαλόνι του ξενοδοχείου, στο οποίο μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και φορώντας ένα ειδικό βραχιολάκι να κάνουν check-in και να σερβιριστούν στο μπαρ.


Για τους... αδιάβαστους, το ξενοδοχείο παρέχει στο app της έναν διαδραστικό ταξιδιωτικό οδηγό με συμβουλές για τα δρώμενα και τα αξιοθέατα της πόλης. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν προτάσεις σε πραγματικό χρόνο, ενώ περιπλανούνται μέσα στην πόλη. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα chatroom, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συνδεθούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τα νέα hotspots που έχουν ανακαλύψει.

Print Friendly and PDF

Traveling together